Der kan være store gevinster at hente. ved at outsorce de opgaver, man ikke selv har komptencerne til at løse. Ved at outsource dine IT-behov, slipper du for at afsætte både omkostninger og ressourcer til dette. Det er op til jer selv, hvad i, i virksomheden vil outsource, hvilket gør det meget fleksibelt, og det betyder at løsningerne kan blive skræddersyet til netop jeres behov. Image IT har specialiseret sig i en række services, som kan komme din virksomhed til gode.

Cloud Drive

Med et cloud drive har du muligheden for at øge styringen af et givet projekt, ved hele tiden at holde data og dokumenter opdateret.  Det er en nem måde at dele informationer på, så man aldrig er i tvivl, om det er det rigtige, og nyeste dokument du tilgår. Når en kollega f.eks. ændrer i et dokument vil den intelligente synkroniseringsmekanisme automatisk opdatere for alle brugere af dokumentet på Cloud Drive. Det sikrer en optimal vidensdeling, samtidig med at kommunikationen effektiviseres.

Virtual Server

Mange virksomheder har brug for specielle ydelser som f.eks. flere hjemmesider på samme server – et problem standardiserede produkter som webhotel ikke kan løse. Tidligere har den eneste mulighed været én dyr dedikeret server eller anskaffelse af sin egen endnu dyrere serverløsning. Dette er meget omkostningstungt og derfor også meget ineffektivt. Virtual server giver dig både fuld administratoradgang, men du betaler kun for det i bruger. Det vil altså sige, at Image IT står for serverløsningen, mens du kan tilgå hele løsningen.

Cloud server

VMware giver serverløsninger med færrest mulige begrænsninger. Softwaren gør, at vi kan udnytte kræfterne på vores servere, og skabe den mest sikre og stabile løsning til dig. Denne løsning er mere kraftfuld end nogen anden serverløsning, samtidig med at den også er meget fleksibel. Løsningen er altsåtil de mere komplicerede behov.

Virtual Datacenter

Et virtuelt datacenter giver dig alle de fordele, der er ved et lokalt datacenter, bare billigere og mere effektivt. Det giver dig adgang til selvadministrerede serverressourcer, som du selv vælger. Du kan altså selv forme din egen serverløsning til lige præcis dét, du har brug for.

Hosted SQL

Du får din helt egen SQL server instans, samtidig med at du er sikret, som hvis du hostede din egen SQL server. Du får ydermere den stabilitet og sikkerhed som vores servere tilbyder. Serveren er optimeret med den nyeste teknologi, kraftigt køleanlæg samt nødgenerator, så oppetiden sikres. Hertil kommer selvfølgelig at du altid har muligheden for at kontakte os for support og eventuelle spørgsmål.