web-hosting_3

Vi tilbyder forskellige services inden for hosting, så din virksomhed kan drage fordele af de mange muligheder der er. Samtidig slipper du for, at skulle bruge ressourcer på det, som kunne være brugt andetsteds. På den måde kan dine medarbejdere fokusere på arbejdsopgaverne i stedet uden bekymringer.

Vi påtager os hele opgaven, og tilpasser det til lige netop dét du har behov for. Vores hosting services er både sikre, og vi yder fuld service og backup, hvis uheldet skulle være ude.

Hosted Exchange

Det er kun de færreste medarbejdere, der bruger hele dagen ved skrivebordet. Derfor er det vigtigt med synkroniserede informationer fra pc til mobil, tablet osv. Alt dette er med til at lette den daglige arbejdsgang og øger fleksibiliteten, så man på arbejdspladsen ikke er afhængig af én informationskilde, men kan tilgå det fra flere platforme.

Med en Hosted Exchange løsning opdateres og synkroniseres al data konstant, så medarbejderne hele tiden er opdateret, og kan fokusere på at løse arbejdsopgaverne optimalt. Det kræver ingen serveropsætning, og der er derfor heller ingen opsætnings- eller vedligeholdelsesomkostninger. Vi sørger tilmed for både spamfilter og automatisk backup, så du aldrig mister data, hvis din telefon eller pc skulle forulykke.

Webhosting

Har du en hjemmeside, kan vi stå for hosting af den. En webhosting løsning er meget mere end, at tilbyde den laveste pris på markedet. Mange andre faktorer har stor betydning for at dine kunder får den bedste oplevelse, når de besøger din hjemmeside. Elementer som hastighed, oppetid, sikkerhed, backup og mange flere, er alle afgørende for en god, stabil hjemmeside.

Vi kan tilbyde løsninger tilpasset ethvert behov, afhængig af din kundekreds, trafik på hjemmesiden eller andre krav. Du får derfor en løsning med den højeste kvalitet, tilpasset dig og din virksomheds behov.