default image

AsiaCorp har de sidste 7 år brugt Image IT som fast leverandør på alle IT-relaterede opgaver, og vi har også flere gange haft Image IT koblet på flere af vores kunder igennem årene. Det har været et intenst samarbejde, og vi har været meget tilfredse, især med den service vi har fået. De står altid til rådighed enten via fjernsupport eller personligt fremmøde, og har udvist meget stor fleksibilitet og forståelse for, at vi arbejder med hele verden på alle tider af døgnet.

 - Peter Dresing, AsiaCorp

1. januar 2019

default image

dk-logicVi har gennem en årerække haft nært og tæt samarbejde med Image IT omkring vores IT-behov. De giver den personlige service vi har brug for, så vi får lige præcis den løsning, vi var på udkig efter. Dette kombineret med deres professionelle tilgang til opgaverne, betyder at man altid kan stole på Image IT, og de står altid klar ved telefonen, hvis der skulle opstå akutte behov. Jeg vil klart anbefale Image IT som IT-partner!

- Per Bertelsen, DK-Logic

1. januar 2019

default image

Moos-LooftSiden vores start, i 2008, har alt vores IT været varetaget af Image IT, og det til vores fulde tilfredshed. Vi er dybt afhængige af, at alt fungerer hver dag og vi har derfor stor glæde af de kompetencer og den viden, som Image IT stiller til rådighed, ligesom de altid er til at træffe, når vi har brug for det. En henvendelse giver ikke bare et svar, men bliver taget personligt og der bliver taget hånd om selv den mindste detalje i løsningen, så vi straks kan fortsætte. Vi har fra dag 1 været rigtig glade for samarbejdet!

- Henning Looft, Moos+Looft

1. januar 2019