ImageIT kan med sine mange samarbejdspartnere samt mange forskellige kompetencer, imødekomme stort set alle behov inden for IT-området. Dette er en stor fordel for dig som kunde, som på den måde kan nøjes med én partner på dette område, og derved spare mange ressourcer.

Vi er en danskejet virksomhed, med speciale i at tilbyde forretningsorienterede IT-løsninger til erhvervslivet. De understøtter både virksomhedens idegrundlag, men tager også højde for den enkelte medarbejders behov.

Vores kerneydelser består af både standardiserede og specialiserede IT-løsninger. Vi fokuserer ikke kun på virksomhedens specifikke IT-behov, men inddrager alle aspekter af virksomheden i form af både medarbejdere, strategi, idegrundlag, koncept, kompetencer osv. Dette sikres gennem en gensidig, fleksibel dialog, så du altid får den IT-løsning, der passer til lige netop din virksomhed – hverken mere eller mindre.

Vi mener grundlæggene, at IT skal være til fordel for alle i virksomhede, så medarbejderne kan bruge det til at lette arbejdsopgaverne i deres hverdag. Det betyder at der i sidste ende også kommer forretningsmæssige fordele ud af det.

Mission

At lette den daglige arbejdsgang i organisationer og institutioner gennem implementering af fuldt opdaterede og kundetilpassede IT-løsninger, kombineret med konkurrencedygtige priser og en personlig behandling af henvendelser.

Vi ønsker at gøre IT til en fordel frem for et problem, og på den måde gøre det til et brugbart værktøj, til effektivisering samt større gennemsigtighed. Det gør vi gennem en fleksibel og åben dialog, for at få de mest gennemtænkte og tilpassede løsninger.

Vision

At gøre IT til en fordelagtig integreret del af hverdagen i alle organisationer og institutioner.

For mange virksomheder er IT en omkostning og forbruger alt for mange af virksomhedens ressourcer, som kunne være brugt andetsteds. Derfor ønsker vi at integrere IT i alle virksomheder til at løse arbejdsopgaverne mere effektivt, så det bliver en fordel frem for at være til besvær.

Værdier


Ærlighed

Image IT driver forretning gennem tætte partnerskaber. Derfor er en vigtig grundsten ærlighed. Der bliver gjort dét der bliver sagt og Image IT er til at stole på. Derfor er det også vigtigt med ærlighed både fra Image IT’s side og fra kundens side for at samarbejdet kan gå op i en højere enhed.

Loyalitet

Image IT er loyale når det kommer til et samarbejde. Alle kunder behandles i øjenhøjde og bliver taget seriøst uanset forespørgsel. Enhver løsning bliver fulgt til dørs og Image IT stopper ikke før det fungerer.

Fleksibilitet

Da der arbejdes med tilpasningsløsninger er fleksibilitet et nøgleord i de daglige arbejdsgange. Ikke bare skal hver enkelt løsning tilpasses, men Image IT er også omstillingsparate i tilfælde af, at der opstår akutte behov hos en kunde. IT er ofte et kritisk område for at virksomhederne er i stand til at drive forretning, og som en del af dette er det fundamentalt at Image IT er fleksible.

Empati

Det er vigtigt at møde kunden i øjenhøjde, og være i stand til at se problemerne fra kundens perspektiv. Gennem en empatisk tilgang til samarbejdet erkender og forstår Image IT situationen og kan derfor med 100 % sikkerhed komme med en løsning der passer til kundens behov. Løsningen bliver ikke leveret med mindre der er 100 % tilfredshed med resultatet. Og så er der selvfølgelig altid mulighed for vejledning i en løsning Image IT har lavet efterfølgende.